Stans

DANPRES tilbyder stansning af emner med den nyeste maskinteknologi. På vores topmoderne produktionsfaciliteter kan vi løse komplicerede former for stansning i store, komplekse følgeværktøjer eller transferværktøjer.

Produktionsformer for stansning

Alt afhængigt af konstruktionen af det givne emne og volumen kan man vælge imellem tre forskellige produktionsformer til stansning.

Automatstansning foregår i følgesnitværktøjer fra coils og er en fuldautomatiseret og ubemandet proces, der egner sig bedst til højvolumen. Revolver og cnc-stansning foregår fra plader op til 1500mm i bredde og 3000mm i længde. Fordelen ved Danpres’ stansecenter er, at setuppet er fuldautomatisk, hvor maskinen henter plader fra et pladelager, hvorefter pladen stanses og herefter kan det bukkes og pakkes – alt sammen i en fuldautomatisk proces, hvor emnerne er uberørt af menneskehænder. Derudover er der automatisk værktøjsskift på maskinen, så vi på den måde holder opstillingstiden og nedetid på maskinen nede på et absolut minimum.

Stans processen

Danpres A/S fremstiller komplekse stanse emner til industrier som vedvarende energi, transport, fødevarer og mange flere.

Afspil video
Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde