Laserskæring 2D og 3D

DANPRES tilbyder såvel 2D- som 3D-laserskæring af emner med den nyeste laserteknologi. På vores topmoderne produktionsfaciliteter kan vi løse alle former for opgaver med laserskæring.

2D-laserskæring

DANPRES tilbyder laserskæring af emner på vores fuldautomatiske FMS-anlæg. Laserenheden er en højhastighedslaserskærer fra Salvagnini med en acceleration på op til 3G.

DANPRES’ laserskæreanlæg er fuldt automatiseret med vekselbord og automatisk frembringelse af råmaterialer fra lagersystem, ligesom færdigskårne emner om muligt plukkes af to plukkerobotter og føres tilbage til lagersystemet for viderebearbejdning i bukkecenteret eller andet.

Emner, der efter laserskæring ikke skal videreforarbejdes, og som ikke er egnede til plukkerobotudtagning, køres til en separat arbejdsplads for manuel udtagning.

Arbejdsområde for laserskæreanlægget:

3D-laserskæring

DANPRES tilbyder 3D-laserskæring af emner på en 3 kW-fiberlaser fra Prima Power. Anlægget er udstyret med rundbord, så nye emner kan loades, mens anlægget skærer.

Arbejdsområde:

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde