Totalleverandør

Danpres tilbyder kundetilpassede løsninger, som betyder at vi kan sammensætte og tilpasse opgaver og levering, så det dækker ethvert specifikt behov og dermed giver mest værdi for vores kunder.

One-stop leverance

Danpres er eksperter indenfor hele værdikæden af metalkomponenter. Vi besidder alle de faglige kompetencer, der er nødvendige for at kunne håndtere hele værdikæden for vores kunder. Hvis vores kunder har et ønske om, at vi skal håndtere så meget som muligt, er Danpres det rette valg som leverandør. Vi håndterer og hjælper kunderne, der hvor behovet måtte være. Som OEM-leverandør og vores effektive logistiske setup, tager vi os af alt fra konstruktion, produktion af enkeltstykskomponenter, overfladebehandling, montage, forpakning, sikkerhedslager og levering præcist som vores kunder måtte ønske det. Vi leverer direkte ud på specifikke sites og byggepladser verden over – alt sammen for at gøre det så strømlinet og let så muligt for vores kunder.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde