Design for manufacturing

Danpres er eksperter indenfor metalbearbejdning. Vi tilbyder derfor også vores kunder sparring og rådgivning på højeste niveau, så kunden i sidste ende står med et så funktionelt og kosteffektivt emne som muligt.

Know-how og faglig stolthed

Vi besidder både den teoretiske og praktiske erfaring i huset, og i samarbejde med vores nøje udvalgte værktøjsmagere, kan vi vælge den helt rigtige løsning. Vores store, moderne og alsidige maskinpark gør, at vi kan vælge de bedste og mest effektive tekniske løsninger med så høj en grad af automatisering som muligt. Vi samarbejder udelukkende med lokale danske og tyske værktøjsmagere, fordi vi nægter at gå på kompromis med kvaliteten. Det er tvingende nødvendigt for Danpres, at vi kan tilbyde det mest kosteffektive, funktionelle og fleksible setup for vores kunder hele vejen i værdikæden. Derfor råder Danpres også over egen værktøjsafdeling, så vi hurtigt kan løse alle serviceopgaver på værktøjerne internt.

Danpres er en af Danmarks største stålforbrugere, hvilket giver os en række konkurrencemæssige fordele. Vi arbejder tæt sammen med flere stålværker og grossister, og har på den måde adgang til den nyeste viden om råmaterialer og forsyninger generelt. Det rigtige materialevalg og konkurrencedygtige råvarepriser er af afgørende betydning for at sikre det bedste emne i sidste ende.

Design

I designafdelingen kan vi hjælpe med at omsætte kundens ideer til færdige produkter, hvor vi foretager 3D design via Solid Edge og her kan udføre forskellige simuleringer af nye produkter, ligesom vi tilbyder 3D print og fremstilling af prototyper. Dette giver mulighed for, sammen med kunden, at teste, tilpasse og optimere et nyt emne inden det sættes i endelig produktion. Erfaringen viser, at nøglen til de mest kosteffektive produktioner starter med at involvere vores know-how og erfaring i den tidlige fase af et udviklingsforløb.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde