Profil

Danpres A/S er en innovativ og moderne industrivirksomhed, der siden grundlæggelsen i 1996 har leveret innovative komponentløsninger ind til et væld af forskellige brancher. Virksomheden har gennemgået en imponerende vækst og i dag er der ca. 100 medarbejdere på Danpres. Vi har 10.000 m2 produktionsfaciliteter og har yderligere planer om at udvide produktion og lager.

Innovation er vores drivkraft

Innovation er vores drivkraft uanset om det gælder udvikling af nye eller eksisterende emner i samarbejde med vores kunder, eller om formålet er at innovere interne processer. På Danpres er vores medarbejdere den vigtigste ressource og derfor forsøger vi hver dag at gøre Danpres til en endnu bedre arbejdsplads. Vi insisterer på at være vores kunders foretrukne leverandør og dette opnår vi kun ved at have topmotiverede medarbejdere, den nyeste og mest konkurrencedygtige maskinpark og konstant forsøge at skabe nye innovative løsninger. Vi investerer i vores medarbejdere, vi investerer i partnerskabet med vores kunder, for jo tættere vi samarbejder, desto større gevinst for begge parter i sidste ende.

Ansvar overfor klimaet

Vi tager ansvar overfor klimaet og sammenhængskraften i Danmark. Vores nyanlagte solceller på taget af Danpres producerer over 50% af vores totale strømforbrug årligt. Vi leverer til en række forskellige brancher indenfor den grønne omstilling, og vi har det som et erklæret strategisk mål, at vi skal vækste endnu mere indenfor denne sektor.

Vi insisterer på at producere i Danmark og vi accepterer ikke præmissen om, at Danmark kan være for løntungt et land til kosteffektiv produktion af metalkomponenter. Kombinationen af en topmoderne og højautomatiseret produktion og dygtige og dedikerede medarbejdere er for Danpres opskriften på succes.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde