CSR - Bæredygtighed står på vores dagsorden

Gang på gang taler klimarapporterne et klart sprog – der er behov for handling. Som vækstende virksomhed betragter vi det som et vigtigt ansvar at passe på kloden. Vi er stolte af at være underleverandør til en række bæredygtige projekter. Ikke mindst er vi også stolte af, at vores produktion bliver mere bæredygtig. Dag for dag arbejder vi stærkt efter at blive endnu mere bæredygtige. Du kan læse mere om vores tiltag her på siden.

BSCI Code of Conduct hos Danpres A/S
Hos Danpres er vi bevidste om vores etiske og sociale ansvar. Klik her og læs Code of Conduct hos Danpres A/S.

Klimaklar produktionsvirksomhed

Danpres ønsker et øget fokus på klima, og ikke mindst vore COudledning. Det er et af vores mål at neutralisere COudledningen ydeligere. Derfor har Danpres gennemført Klimaklar Produktionsvirksomhed-forløb.

Solarprojekt skal mindske CO2-udledning

For at arbejde os mod en mere bæredygtig produktion, har Danpres valgt at installere et solaranlæg på taget. Formålet er at blive så uafhængig som muligt af strøm fra eksterne el-leverandører.

Der vil blive installeret 980 paneler på den eksisterende bygning og 912 paneler på vores nye bygning. Det vil sige 1.892 paneler i alt. Med denne plan forventes det at Danpres samlet vil spare ca. 120 tons COom året. Det svarer til at plante omkring 5.570 træer.

Donationer

For Danpres A/S er det vigtigt at støtte op om dem, der har det aller sværest. Som en virksomhed i vækst, ser vi dette som et selvfulgt ansvar at støtte hjælpeorganisationer.

Læs mere om vores donationer her:

Danpres A/S støtter Røde Kors julehjælp
"Mange børn i Danmark vokser op i familier, hvor der ikke er råd til god mad, juletræ og gaver. De føler sig udenfor."Danpres ønsker at støtte op om de familier, der har en større udfordring ved at komme gennem julen. Derfor støtter vi Røde Kors julehjælp.
Danpres A/S støtter Familier med kræftramte børn
”Hvert år får ca. 160 børn under 14 år i Danmark konstateret kræft. Det betyder store omvæltninger for de familier, der rammes. Der er ikke altid overskud eller mulighed for at gøre de ting, familier normalt gør, for eksempel gå en tur i biografen, i Zoo, eller tage ud at rejse.”Danpres ønsker derfor at støtte op om disse familier gennem støtte til Familier med kræftramte børn.
Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde