Kantbukning

DANPRES tilbyder bukning af emner med den nyeste maskinteknologi. På vores topmoderne produktionsfaciliteter kan vi løse komplicerede former for bukkeopgaver.

Bukning

DANPRES tilbyder automatisk bukning via et Salvagnini P4-bukkecenter, der er en ekstremt højproduktiv maskine udstyret med universalbukkeknive, som ikke skal skiftes eller modificeres ved emneveksel. Bukkecenteret er koblet på det store FMS-anlæg og kører in-line med DANPRES’ stansecenter. Al programmering foregår offline, mens anlægget producerer.

P4-bukkecenteret er udstyret med den nyeste teknologi, blandt andet Advanced Bending Technologi (ABT), hvilket garanterer absolut topkvalitet i bukkeprocessen. Begrebet ”ABT” dækker over udstyr, der gør bukkecenteret i stand til automatisk kontinuerligt at kontrollere og justere for evt. termiske påvirkninger i processen, ligesom anlægget er selvjusterende i forhold til for eksempel tilbagefjedring.

Et sådant højteknologisk anlæg giver store designmæssige frihedsgrader. Eksempelvis er det er muligt at frembringe selv de mest komplekse geometrier, positive og negative buk, radier og buestykker.

Med dette højteknologiske udstyr, superdygtige og engagerede medarbejdere og med involverede kunder har vi de optimale muligheder for at kunne klare selv den vanskeligste udfordring.

Kantbukning

DANPRES tilbyder også bukning via vores fire CNC-styrede kantpressere. Den største kantpresser har 10 programmerbare akser og er helt unik, idet kantpresseren kontinuert i processen korrigerer bukkevinkler via et integreret lasermålesystem, ”Easy-Form laser measuring”. Kantpresseren, en LVDPPEB Easy-Form, har en bukkelængde på 4000 mm og arbejder med et tryk på op til 220 tons.

Yderligere råder vi over flere mindre, 8-aksede CNC-kantpressere med et tryk på op til 80 tons.

En kantpresser anvendes fortrinsvis til bukning af plader i de mest benyttede tykkelser og størrelser, da kantpresseren har en lang række funktioner, der gør processen uhyre effektiv og nøjagtig. Bukkeopgaverne programmeres og simuleres ved hjælp af CAD/CAM.

Har du spørgsmål eller ønsker du at høre mere?

Du er altid velkommen til at kontakte os for rådgivning og hvad vi kan tilbyde.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os for en yderligere præsentation af Danpres og hvad vi kan tilbyde.

Har du en konkret opgave, så er jeg parat til at give et løsningsforslag. Kontakt mig eller send et par stikord om opgaven, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

Det hele er ganske uforpligtende.

Picture of Morten Rands Clausen
Morten Rands Clausen

Sales and Marketing Manager

Mobil: +45 52 10 03 64
Tlf.: +45 86 95 23 00
mrc@danpres.dk

Book møde