Profil

Danpres A/S

Danpres er en højteknologisk og dynamisk virksomhed, der tilbyder levering af enkeltkomponenter til kunder inden for mange brancher i industrien.

Danpres producerer udelukkende kundespecifikke kvalitetsprodukter og komponenter til OEM kunder. Vi tilbyder gerne rådgivning fra idé til færdigt produkt og leverer komplette løsninger i overensstemmende med stillede krav og specifikationer.

I sparring med vores kunder søger vi at kombinere funktion og pris for at opnå den mest optimale komponentløsning. Vores team af fagspecialister indgår med engageret og kvalificeret rådgivning, omkring udvikling, kostoptimering, design, produktion og test. Sammen med vores kunder skaber vi helheder og fleksibilitet og tilbyder også individuelle lager- og logistikløsninger.

Danpres A/S blev i 1996 grundlagt af Søren O. Nielsen og Knud Fl. Madsen med base i Horsens. Virksomheden ekspanderede hurtigt med produktion flere steder i byen. I 1998 blev produktionen samlet i en ny fabrik på Mosegårdsvej i Låsby. De daværende 2500 kvadratmeter er siden udvidet flere gange, så Danpres i dag råder over et produktionsareal på 10.000 kvadratmeter og har omkring 95 ansatte.

I 2003 blev Danpres udnævnt til Gazelle-virksomhed af Dagbladet Børsen.

I 2007 fik Danpres tildelt Dansk Industri Østjyllands initiativpris.

Danpres er medlem af brancheportalen Metal Supply, der er målrettet jern- og metalindustrien i Danmark.

Danpres A/S,
en ung virksomhed med en god historie

DANPRES er en højteknologisk virksomhed med automatiseret produktionsudstyr.
Se vores profilfilm her og få en præsentation af vores virksomhed og de topmoderne produktionsfaciliteter som vi kan tilbyde:


Ledige stillinger

Kontakt os

T: +45 86 95 23 00
E: danpres@danpres.dk

CVR: 19527247

Adresse

Danpres A/S
Mosegårdsvej 4
8670 Låsby