Mød vores medarbejdere

Mød vores medarbejdere

This image for Image Layouts addon

Lars
styrer kvaliteten

Danpres stiller høje krav til sig selv for at leve op til kundernes forventninger om kvalitet. Den del styrer Lars Andersen som kvalitetschef.

”Danpres er et fedt sted at være, fordi virksomheden er ambitiøs på vækst, produktivitet og udadtil løftet om at levere kvalitet. Det stiller tydelige krav til, at jeg skal levere for at understøtte forretningen, og det er en god fornemmelse at kunne se effekten af det, man arbejder med.”

”Virksomheden er stor nok til at give mange faglige udfordringer og et ansvar for gennemførelse. Samtidig er der ikke langt fra tanke til handling, når og hvis der er behov for at indføre forbedringer. Det er ikke mindst båret af en god holdånd i alle områder af virksomheden.”
This image for Image Layouts addon

Lise
i indkøb og planlægning

Lise Andersen kom til hos Danpres i 2016 i den spændende fase med at komme ind på det tyske marked.

”En meget udfordrende og spændende periode med nye maskiner og mange nye og meget forskellige opgaver.” Lise Andersen arbejder med at få logistikken til at holde i forbindelse med kunderne, indkøb af råvare, samarbejde med underleverandører, produktionen og koordinering af salg.
”Der er knald på, når der er meget i ordre. Heldigvis støttet at kollegerne i de forskellige afdelinger, som har været her i mange år.” Dagligdagen bliver aldrig kedelig, når man er i en virksomhed i konstant udvikling.
”Ledelsen har en meget innovativ tilgang til løsninger, hvis en kunde skal have udviklet et produkt, så Danpres er et hus med konstant dynamik.”

Ledige stillinger

Kontakt os

T: +45 86 95 23 00
F: +45 86 95 23 01
E: danpres@danpres.dk

Adresse

Danpres A/S
Mosegårdsvej 4
8670 Låsby