p42

 

 

DANPRES A/S kan tilbyde tyndpladebearbejdning af emner med nyeste bukketeknologi.

Et SALVAGNINI P4 bukkecenter er en ekstrem højproduktiv  maskine udstyret med universal bukkeknive, som ikke skal skiftes eller modificeres ved emneveksel. Bukkecenteret er karakteriseret ved en simpel intuitiv programmering med hurtig og præcis pladehandling og fordrer ikke, at maskinoperatøren er til stede under den løbende produktion. Al programmering foregår off-line, medens anlægget producerer.

P4 bukkecenteret er udstyret med nyeste teknologi bl.a. Advanced Bending Technologi (abt(R)), som garanterer absolut topkvalitet i bukkeprocessen. Begrebet abt dækker over udstyr som gør bukkecenteret i stand til

automatisk kontinuert at kontrollere og justere for evt. termiske påvirkninger i processen,

ligesom anlægget er selvjusterende ift. f. eks tilbagefjedring.

Et sådant højteknologisk anlæg giver store designmæssige frihedsgrader, hvilket bl.a. vil sige, at det er muligt at frembringe selv de mest komplexe geometrier, positive og negative buk, radier, buestykker mv.

Med dette højteknologiske udstyr, superdygtige medarbejdere og engagerede og involverede kunder har vi de optimale muligheder for også at kunne klare selv den vanskeligste udfordring.

 

 

p41

     
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.