fms2

 

Komplet kvalitetskontrol fra dag-til-dag

 

Med vores nye 3D-scanner Comet 6 kan vi foretage en nøjagtig opmåling af dit emne på mindre end 1 time. Det betyder, at vi nu tilbyder dag-til-dag kontrol som en selvstændig service. Dit produkt behøver ikke at være produceret her. Vi foretager nemlig opmålinger af alle emnetyper uanset materiale, form og farve.

3D-scanneren er i stand til at foretage en 100-procent scanning uanset emnets geometriske karakteristika. Scanningen genererer en aftegning, der i softwaren sammenholdes med den nominelle CAD-tegning. På den måde foretager systemet en digital sammenligning mellem det faktiske emne og den eksakte specifikation.  

Modsat konventionelle målemaskiner udmærker 3D-scanneren sig ved at foretage en komplet scanning af emnet. Resultatet af scanningen leverer vi i en kortfattet målerapport, der følger dit emne.

 

Tilbuddet gælder alle typer af fremstillingsvirksomheder inden for f.eks. plast, gummi, metal og lignende. Systemet er velegnet til kontrol af både serieproducerede emner og prototyper.

 

 

Kontakt os på telefon 86 95 23 00 eller via Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

 

 

Nøjagtighed:                      5µ

 

Opløsning:                         16 Megapixels

Hurtigste måling:                1,2 sek.

 

 

Danpres PR_jan_2014_3

     
 
Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.